Power-Smoothie Algeolje Omega-3

Power-Smoothie Algeolje Omega-3

Smaken av algeolje med Omega-3 er god og frisk og den er fin å blande i smoothie. Plantebasert, vegansk mat er næringsrikt og veldig sunt og godt.

Ingredienser/ oppskrift

2 mellomstore appelsiner
2 grønne kiwifrukter
2 gulrøtter
2 cm fersk ingefær
1/2 ts gurkemeie
1 ts agavesirup (eller alternativt honning)
1 ts Nàdarra Algeolje Omega-3 Vegan

Dette gjør du

Skrell appelsinene, kiwiene og gulrøttene og skjær dem i store biter. Skjær et ca 2 cm (finger) tykt stykke av en ingefærpære, skrell og skjær i fine skiver. Legg terninger, appelsiner, kiwier og gulrøtter sammen med ingefærskivene i en blender. Tilsett 1/2 ts gurkemeie og 1 ts agavesirup eller alternativt honning. Bland alle ingrediensene til du får en kremet konsistens. Tilsett vann etter ønske hvis en mer flytende konsistens er ønsket.

Hell kraftdrikken i et glass og tilsett 1 ts Omega-3 Vegan eller 1 ss Omega-3 Total og rør godt inn. Pynt med en appelsin- eller kiwi-skive etter ønske.

God appetitt!

Tips: Hvis du vil gjøre litt arbeid for mikseren din, kan du først koke gulrøttene før du blander. For dette formålet, kutt gulrot i skiver, legg i kokende vann og kok forsiktig i ca 3 minutter. Avkjøl deretter i kaldt vann og la det avkjøles i 3 minutter.

Generelt om bruken av algeolje med Omega-3

Omega-3 kan blandes i kalde drikker og retter. Det er viktig å merke seg at Omega-3-fettsyrer ikke er glad i varmebehandling. Dette er følsomme fettsyrer som harskner raskere ved oksidering og varme. Plantebasert algeolje fungerer fint som dressing i salater, så bland gjerne med andre sunne oljer, for eksempel rapsolje som også inneholder Omega-3. Pass på at du ikke overskrider dagsdosen på algeolje i vår smoothie.

Om Nàdarra og våre plantebaserte oppskrifter

Vi fokuserer på plantebaserte alternativer i våre oppskrifter, og vi finner inspirasjon fra ulike opplysningskontorer, blogger og Facebook grupper. Teamet bak Nàdarra liker å eksperimentere og lage oppskrifter selv, så mange oppskrifter er egenkomponert. Vi oppgir kilder der vi ikke har laget oppskriften selv. I tillegg til mer plantebasert kosthold ønsker vi i tillegg å sette sammen gode oppskrifter som har betennelsesdempende råvarer. Algeolje med Omega-3 er betennelsesdempende med sine marine fettsyrer, og vi ønsker å komplettere disse virkestoffene med andre råvarer som har samme effekt på kroppen vår.

Ønsker du å bytte til et bedre alternativ for Omega-3?

Nàdarra Algeolje er 100% vegetabilsk og naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nàdarra Algeolje er fri for miljøstoffer og smaker friskt med de samme gode helse effektene en får fra fiskeolje og tran. Bra for deg. Bra for miljøet.

Se hva kundene synes om Nàdarra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *