Om Nàdarra

Vår visjon

Nàdarra skal utvikle og levere høy doserte Omega-3 produkter fra alger som bidrar til bedre helse og samtidig er en bærekraftig bruk av naturens ressurser.

Sunn livsstil med riktig kosthold

Det finnes sikkert ikke bare en formel for sunn livsstil. Likevel er det bred enighet om at regelmessig bevegelse, lavt inntak av lettfordøyelige karbohydrater (som for eksempel sukker) samt tilstrekkelig inntak av vitaminer og andre mikro- og makronæringsstoffer er viktig for en god helse. Oppgaven til Nàdarra er å tilby de beste Omega-3 produktene med algeolje. Nàdarra Algeolje blir enkelt en naturlig del av ditt sunne kosthold.

La fisken leve

Vårt livsgrunnlag er helt avhengig av naturen og i Norge har fisken og fiskeriet alltid vært en viktig ressurs. Men da det ligger en naturlig begrensing i hvor mye fisk man bærekraftig kan fange, er det viktig å utvikle gode alternativer. Alternative kilder til Omega-3 er viktig for å kunne ta vare på fiskebestanden. Måten vi bruker naturen på i dag, har store konsekvenser for fremtiden.
I Nàdarra er vi klare i vår oppfordring: La fisken leve!

Et bedre alternativ til fiskeolje og tran

Som kilde til Omega-3 fettsyrer skiller man mellom marine kilder og planter. Omega-3 rike oljer fra planter, som for eksempel linfrøolje, inneholder som regel bare Omega-3 alfalinolensyre (ALA) og ikke EPA og DHA. Derfor har – frem til nå – planter ikke blitt ansett som en god kilde til Omega-3. Men med algeoljer endres dette. Fisken får faktisk i seg Omega-3 fordi den spiser alger.
Algeolje fra Nàdarra er naturlig ren, vegetabilsk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Med en høy andel av EPA og DHA anses Nàdarra Algeolje for å ikke bare være et fullverdig, men et bedre alternativ til fiskeolje og tran.
Bruker du Nàdarra Algeolje får du Omega-3 direkte fra kilden. Bra for deg, bra for miljøet.