Algeolje med Omega-3

Nàdarra Algeolje er et kvalitetsprodukt med vegetabilsk høyverdig Omega-3 rik på de viktige fettsyrene EPA og DHA. Algeoljen er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av tran. Omega-3 er bra for hjerne, hjerte og øyne.

Naturlig rik på fettsyrene EPA og DHA

Vegetabilsk
Omega-3
fra alger

 • Rik på Omega-3 fettsyrene EPA og DHA
 • 100% vegetabilsk, utvunnet fra alger
 • Ren olje med frisk og god smak
 • Fri for miljøgifter
 • Fri frakt

Naturlig rik på fettsyrene EPA og DHA

Vegetabilsk Omega-3 fra alger

 • Rik på Omega-3 fettsyrene EPA og DHA
 • 100% vegetabilsk
 • Frisk og god smak
 • Fri for miljøgifter
 • Fri frakt

Bærekraftig fremtid

Nàdarra Algeolje er bra for din helse, men også for miljøet og da spesielt havene og fiskebestandene. Algeoljen produseres uten negativ påvirkning på hverken flora eller fauna i verdenshavene. Nàdarra Algeolje kommer direkte fra kilden.

Nàdarra flytende Algeolje

Næringsinnhold pr. dagsdose (ca. 1/2 teskje)
Algeolje 1,84 g
Olivenolje 0,44 g
Omega-3 fettsyrer 1 000 mg
EPA
DHA
270 mg
609 mg

Ingredienser: Algeolje (78%), olivenolje (19%), solsikkeolje (2%), rosmarinekstrakt, sitronolje, antioksidanter (tokoferoler, askorbylpalmitat).

Ren olje med frisk og god smak

Nàdarra Algeolje er enkel å dosere, har en frisk og god smak som gjør at den kan drikkes ren, brukes som salatdressing eller blandes i en smoothie. Daglig dosering tilsvarer ca. 1/2 teskje. Grunnen til den friske og gode smaken er at vi har et selektert utvalg av de beste råvarene som inneholder veldig lave oksideringsverdier.

Fri for miljøgifter

Våre alger vokser ikke i havet, men i store saltvannstanker. Vi overvåker prosessen og dyrker frem en helt ren algeolje full av de verdifulle Omega-3 fettsyrene. Havet er i stadig større grad forurenset av dioksiner, PCB, mikroplast, kvikksølv og andre tungmetaller. Disse giftstoffene finner man dessverre igjen i fisken. Vår fremstilling av algeolje skjer i en beskyttet atmosfære, og følgelig belaster det heller ikke havene. Nàdarra gir deg Omega-3 direkte fra kilden: Bra for deg. Bra for miljøet.

Ønsker du å prøve et vegetabilsk alternativ for Omega-3?

Nàdarra Algeolje er 100% vegetabilsk og naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nàdarra Algeolje er fri for miljøstoffer og smaker friskt med de samme gode helse effektene en får fra fiskeolje og tran.
 

Bra for deg. Bra for miljøet.

Vår visjon

Nàdarra skal utvikle og levere høy doserte Omega-3 produkter fra alger som bidrar til bedre helse og samtidig er en bærekraftig bruk av naturens ressurser.

Ofte stilte spørsmål

Er algeoljen glutenfri?
Inneholder algeoljen tungmetaller?
Er det mulig å få nok Omega-3 i kroppen gjennom daglig mat?
Er det tegn på at kroppen får for lite Omega-3?

Sunn livsstil med riktig kosthold

Det finnes sikkert ikke bare en formel for sunn livsstil. Likevel er det bred enighet om at regelmessig bevegelse, lavt inntak av lettfordøyelige karbohydrater (som for eksempel sukker) samt tilstrekkelig inntak av vitaminer og andre mikro- og makronæringsstoffer er viktig for en god helse. Oppgaven til Nàdarra er å tilby de beste Omega-3 produktene med algeolje. Nàdarra Algeolje blir enkelt en naturlig del av ditt sunne kosthold.

Nàdarra Algeolje i kapsler

Næringsinnhold pr. dagsdose (2 kapsler)
Algeolje 1,5 g
Omega-3 fettsyrer 900 mg
EPA
DHA
210 mg
430 mg

Ingredienser: Algeolje (61%), solsikkeolje (1,6%), rosmarinekstrakt, sitronolje, antioksidanter (tokoferoler, askorbylpalmitat). Kapselvegg av modifisert stivelse og fortykningsmiddel (silisiumdioksid).

100% vegetabilsk, utvunnet fra alger

Tradisjonelt har tran og fiskeolje vært de beste kildene til ekstra påfyll av de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Men både på grunn av utfordringen med økende forurensning av havet samt begrensning i fiskebestanden, anses alger som fremtidens ressurs når det gjelder Omega-3 fettsyrer. Nàdarra tilbyr som første aktør i Norge en Omega-3 rikholdig algeolje i flytende form.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

17 reviews for Flytende algeolje

 1. Pia

  Jeg trengte et trygt produkt for meg og min familie som trenger ekstra DHA olje i kosten, er veldig fornøyd med produktet, Det går desverre tomt litt før neste måneds leveranse.

 2. Guri Brauteset

  Jeg er opptatt av at produktet er fri for miljøgifter, og at
  algeoljen dyrkes på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Mikroalgene som brukes i Nádarra´s olje dyrkes i kunstig sjøvann, dermed sparer man ressurser i havet og bevarer matbasen for fisken. Anbefales!

 3. Odd Arild Ringen

  Odd Arild Ringen

  Et tipp topp produkt til en bærekrafitg pris og strålende service!

 4. Sara

  Veldig fornøyd. Føles tryggt og godt med rene ingredienser.

 5. eirik finsland

  jeg føler ikke helt at tran fungerer så derfor var det veldig bra med omega 3 kapsler

 6. Andre Paulsen

  andre.paulsen

  Som vegetarianer var det tøft å gå fra tran til vegetabilske kapsler, da jeg har problemer med å svelge disse. Det tok lang tid før jeg fant Nàdarra, og nå kan jeg endelig få i meg Omega-3 slik jeg pleide igjen. Hvis et bærekraftig og sunt kosthold er viktig for deg, kan jeg anbefale algeolje. Det er egentlig mikroalger som er den primære kilden for både tran og algeolje, men algeolje uthenter Omega-3 direkte fra mikroalgene, mens tran må presse ut dette fra leveren til fisken. Leveren har nemlig lagret Omega-3 via fiskens inntak av mikroalger, så det Nàdarra gjør er å kutte ut tredjeparten og gå direkte til kilden. Dette er mer bærekraftig og ingen fisk trenger å skades.

 7. Alejandro Gabriel Pance

  Vi bestiller hver måned. Fantastisk produkt! Takk.

 8. Helene

  Veldig fint for oss som ønsker et vegansk alternativ og super abonnementsløsning.

 9. Tone Beate Brevik

  Veldig fornøyd med oljen! Anbefales

 10. James Winston

  James Winston

  God smak og trygge ingredienser. Litt dyrt, men likevel det beste EPA- og DHA-supplementet i Norge i dag.

 11. Inger Margrethe Åsland

  Jeg er rett og slett glad og takknemlig for at det kjennes trygt ut for meg og miljøet å bruke Nadarra algeolje, nettopp fordi det er alger og ikkje fisk som brukes. Det at dere henviser til mange forskningsrapporter (som jeg enkelt kan klikke meg inn på for å lese), vitner om ein seriøs aktør. Jeg føler meg ivaretatt som kunde! Og ja, smaken er god, abonnementet fungerer ypperlig. Kan det bli bedre?

 12. Silje

  Endelig et Omega-3 produkt som smaker godt. Jeg er veldig fornøyd og kan absolutt anbefale Nàdarra til alle som ønsker å kutte ut tran eller fiskeolje for å få Omega-3.

 13. Linn Aakre

  En utrolig god olje med rene ingredienser. Anbefales!

 14. Thomas

  Veldig fornøyd med den flytende algeoljen som jeg bestilte hos dere. Har tidligere tatt tran jevnlig men orket til slutt ikke smaken så jeg søkte noe nytt.

 15. Alf

  Takker og bukker for leveringen! Alt kom frem i god behold! Flott produkt! God smak! Og best av alt: ingen karagenan eller andre fæle kapselstoffer! Den flytende er veldig mye bedre enn tran. Ingen fæle oppstøt og fiskegufs.

 16. Gerd

  Supert at dere fremmer et produkt fritt for miljøgifter og som har et lavt klimaavtrykk.

 17. Kristiane

  Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn… Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert.

Legg til en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi vil gjerne vite hva du synes om algeoljen vår! Legg igjen en omtale så sender vi deg en liten overraskelse som takk.