Husk Omega-3 hver dag: “ADHD”

Husk Omega-3 hver dag: “ADHD”

Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag
Del 3 av 9

Omega-3 hjelper mot ADHD

Alle gode ting er tre, og vi er kommet til del 3 av 9. Vi synes dette punktet er ganske utrolig, og det er ikke et markedsføringstriks. Ny forskning finner klare sammenhenger mellom ADHD og tilstrekkelig inntak av Omega-3. Det magiske skjer i cellekonstruksjonen; kroppens stoffskifte. ADHD er den mest utbredte psykiske lidelsen blant barn og unge i dag, og det er mellom 3 og 5 prosent av befolkningen som er rammet. ADHD medisiner er sentralstimulerende, og dette kan gi uønskede bivirkninger og personlighetsendringer.

Forskning på ADHD i Norge

Ny forskning har funnet andre alternativer som behandler symptomene, og Omega-3 er løsningen! Tilskudd med Omega-3 på denne målgruppen har vist god effekt på både hyperaktivitet, konsentrasjonsvansker og andre atferds- og kognitive symptomer. “Ny forskning” er en slitt formulering, og vil gjerne presisere at vi snakker om flere forskningsstudier, både med metadata, kvantitativ og kvalitativ analyse.

Om Nàdarra og denne artikkelserien

Dette er del 3 av 9 deler under temaet “9 gode grunner til at man skal ta Omega-3 hver dag”. Kroppen vår trenger Omega-3-fettsyrer fordi den ikke produserer dette selv. Nàdarra leverer et plantebasert alternativ til Omega-3; Nàdarra Algeolje i kapsler eller flytende. Vi anbefaler at man husker å ta Omega-3 hver dag, og vi mener planeten vår er best tjent med at kilden til Omega-3 kommer fra plantene. Vår algeolje har en frisk og god smak, og den er helt fri for miljøgifter.

Kilder:
Tidlig stadie forskningsprosjekt fra UNN
Forskning som avdekker at Omega-3 fjerner ADHD symptomer
Healthline sitt svar på effekten av Omega-3

Ønsker du å bytte til et bedre alternativ for Omega-3?

Nàdarra Algeolje er 100% vegetabilsk og naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nàdarra Algeolje er fri for miljøstoffer og smaker friskt med de samme gode helse effektene en får fra fiskeolje og tran. Bra for deg. Bra for miljøet.

Se hva kundene synes om Nàdarra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *