Omega-3 hjelper mot ømme ledd og betennelse

Omega-3 hjelper mot ømme ledd og betennelse

Algeolje demper leddsmerter og motvirker stivhet og betennelse. Dosen skal være høy og svare til å spise fet fisk hver dag eller ta et daglig tilskudd på ca. 3000 mg. Algeolje er ett av de stoffene som har sterkest betennelsesdempende effekt.

Nàdarra er først i Norge med flytende algeolje

Tradisjonelt er tran og fiskeolje de eneste gode kildene til ekstra påfyll av de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. I Norge har vi kanskje trodd dette, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Både på grunn av utfordringen med økende forurensning av havet samt begrensning i fiskebestanden, anses alger som fremtidens resurs når det gjelder Omega-3. Nàdarra tilbyr som første aktør i Norge en Omega-3 rik algeolje i flytende form.

Algene er grunnlaget for alt liv i havet

Nàdarra Algeolje dyrkes på landanlegg med renset saltvann fordi algene i havet lagrer miljøgifter i plantematerialet. Således er Nàdarra Algeolje renere enn villfiskens Omega-3 fordi vi ikke eksponerer algene for havets miljøgifter. Vi har også markedets eneste flytende algeolje med svært høye næringsverdier. På bare 2,5 ml (halv teskje) får du 1000 mg Omega-3.

Nàdarra fremmer saker som handler om bedre kosthold for mennesker og dyr, og at vi skal tenke bærekraft på jordens ressurser og vårt forbruk.

Hos giktpasienter minsker algeolje behovet for giktmedisin; Giktmedisinen kan ha bivirkninger og være tøff for magen. Rådfør deg alltid med din fastlege, og sjekk om naturmedisin, som Omega-3, kan erstatte noe av medisinene dine og hjelpe på betennelse og ømme ledd.


Kilder:
NIMI/ LHL: Stive ledd kan være tegn på artorose
Health and Science og effekten av Omega-3

Ønsker du å bytte til et bedre alternativ for Omega-3?

Nàdarra Algeolje er 100% vegetabilsk og naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nàdarra Algeolje er fri for miljøstoffer og smaker friskt med de samme gode helse effektene en får fra fiskeolje og tran. Bra for deg. Bra for miljøet.

Flere aktuelle saker fra Nàdarra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *