Lavere blodtrykk

Lavere blodtrykk

Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag
Del 7 av 9

Lavere blodtrykk

Mange av oss har problemer med høyt blodtrykk; spesielt når vi er kommet opp i en viss alder. Det finnes flere medisiner i legemiddelindustrien som behandling på høyt blodtrykk, og vi oppfordrer alle til å sjekke med fastlegen hva som passer best for deg. Den medisinske termen er hypertensjon dersom du ønsker å søke opp mer informasjon på nettet.

I naturmedisinen har Omega-3 viktige virkestoffer for å hjelpe deg med et lavere blodtrykk. Forskning viser at Omega-3 har god effekt på blodtrykket. Amerikanerne har i en studie funnet en tydelig sammenheng mellom blodtrykk og Omega-3, og tyske forskere har funnet at fettsyren DHA bidrar til å utvide blodårene, som igjen bidrar til lavere blodtrykk og bedre plass i årene.

Om Nàdarra og denne artikkelserien

Dette er del 7 av 9 deler under temaet “9 gode grunner til at man skal ta Omega-3 hver dag”. Kroppen vår trenger Omega-3-fettsyrer fordi den ikke produserer dette selv. Nàdarra leverer et plantebasert alternativ til Omega-3; Nàdarra Algeolje i kapsler eller flytende. Vi anbefaler å ta Omega-3 hver dag, og vi mener planeten vår er best tjent med at kilden til Omega-3 kommer fra plantene. Vår algeolje har en frisk og god smak, og den er helt fri for miljøgifter.

Kilder:
Amerikansk studie på pasienter med hypertensjon/ lavere blodtrykk
Tysk studie på DHA som utvider blodårene og gir lavere blodtrykk

Ønsker du å bytte til et bedre alternativ for Omega-3?

Nàdarra Algeolje er 100% vegetabilsk og naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nàdarra Algeolje er fri for miljøstoffer og smaker friskt med de samme gode helse effektene en får fra fiskeolje og tran. Bra for deg. Bra for miljøet.

Se hva kundene synes om Nàdarra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *