Bruschetta med Omega-3 fra Algeolje

Bruschetta med Omega-3 fra Algeolje

Deilig oppskrift: Overrask venner og familie med disse deilige bruschetta. Et lite måltid eller en forrett som varmer.

Ingredienser

6 mellomstore tomater (røde og gule etter ønske)
1 halv løk
1 avokado
ca 4 kvister frisk basilikum
litt havsalt og svart pepper
1 baguette, gjerne fullkorn
litt olivenolje
1 ts Omega-3 Algeolje fra Nàdarra

Forberedelse

Vask tomatene, fjern stilken og skjær dem i små terninger/ biter. Skrell deretter løken, skjær den i to og skjær den i fine terninger.

Del den modne avokadoen i to, fjern steinen og løft massen ut av bollen med en skje. Skjær deretter ut det avokadoen i små terninger.

Vask nå de friske basilikum kvistene, klapp tørre og plukk blader fra stilkene. Hakk de plukkede basilikumbladene i små biter.

Ha tomatene, løk, avokado og basilikum i en bolle, smak til med salt og pepper og bland deretter godt.

Skjær baguetten i skrå skiver og drypp over litt olivenolje.

Stek baguettskivene i en forvarmet ovn ved 175 ° C i cirka 8 minutter til de er gyldenbrune.

Fordel deretter bruschetta-blandingen med en skje på baguettskivene og tilsett 1 ts Omega-3 Algeolje fra Nàdarra. Bruschetta varmer godt.

God appetitt!

Mat som varmer

Smaken av algeolje med Omega-3 er god og frisk, og den kan brukes på bruschetta. Plantebasert, vegansk mat er næringsrikt og veldig sunt og godt. Du må gjerne variere vår oppskrift.

Om Nàdarra og våre plantebaserte oppskrifter

Vi fokuserer på plantebaserte alternativer i våre oppskrifter, og vi finner inspirasjon fra ulike opplysningskontorer, blogger og Facebook grupper. Teamet bak Nàdarra liker å eksperimentere og lage oppskrifter selv, så mange oppskrifter er egenkomponert. Vi oppgir kilder der vi ikke har laget oppskriften selv. I tillegg til mer plantebasert kosthold ønsker vi i tillegg å sette sammen gode oppskrifter som har betennelsesdempende råvarer. Algeolje med Omega-3 er betennelsesdempende med sine marine fettsyrer, og vi ønsker å komplettere disse virkestoffene med andre råvarer som har samme effekt på kroppen vår.

Ønsker du å bytte til et bedre alternativ for Omega-3?

Nàdarra Algeolje er 100% vegetabilsk og naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nàdarra Algeolje er fri for miljøstoffer og smaker friskt med de samme gode helse effektene en får fra fiskeolje og tran. Bra for deg. Bra for miljøet.

Se hva kundene synes om Nàdarra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *