Om Nàdarra Algeolje

Vår visjon

Nàdarra har som mål å videreutvikle og tilby Omega-3 produkter med en betydelig høyere dosering, utvunnet fra alger. Dette ikke bare fremmer forbedret helse, men representerer også en bærekraftig utnyttelse av våre naturlige ressurser.

Sunn livsstil med riktig kosthold

Det eksisterer utvilsomt ikke kun én enkelt oppskrift for en sunn livsstil. Ikke desto mindre er det en betydelig enighet om viktigheten av regelmessig fysisk aktivitet, begrenset inntak av lett fordøyelige karbohydrater (som for eksempel sukker), samt adekvat tilførsel av essensielle vitaminer og andre viktige mikro- og makronæringsstoffer for å opprettholde god helse. Nàdarras mål er å tilby førsteklasses Omega-3 produkter av algeolje. Med Nàdarra Algeolje blir det enkelt å inkorporere naturlig sunne valg i kostholdet ditt.

La fisken leve

Vårt livsgrunnlag er fullstendig avhengig av naturen, og fisk og fiskeri har alltid vært en betydningsfull ressurs i Norge. Imidlertid finnes det en naturlig grense for hvor mye fisk man kan fange på en bærekraftig måte, derfor er det avgjørende å utvikle gode alternativer. Det er viktig å finne alternative kilder til Omega-3 for å beskytte fiskebestanden. Måten vi bruker naturen på i dag, har omfattende konsekvenser for fremtiden.

I Nàdarra oppfordrer vi tydelig: La fisken få leve!

Et bedre alternativ til fiskeolje og tran

Som kilde til Omega-3 fettsyrer skiller man mellom marine kilder og planter. Omega-3 rike oljer fra planter, som for eksempel linfrøolje, inneholder som regel bare Omega-3 alfalinolensyre (ALA) og ikke EPA og DHA. Derfor har – frem til nå – planter ikke blitt ansett som en god kilde til Omega-3. Men med algeoljer endres dette. Fisken får faktisk i seg Omega-3 fordi den spiser alger.
Algeolje fra Nàdarra er naturlig ren, vegetabilsk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Med en høy andel av EPA og DHA anses Nàdarra Algeolje for å ikke bare være et fullverdig, men et bedre alternativ til fiskeolje og tran.
Bruker du Nàdarra Algeolje får du Omega-3 direkte fra kilden. Bra for deg, bra for miljøet.