Delsum: kr 0,00


Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Vi ønsker deg god apetitt

På grunn av den friske smaken på algeolje, kan du enkelt bruke din daglige dose Omega-3 i maten.

Oppskrift med gresskar er perfekt for oktober

Gresskarpasta med Omega-3

Algeolje har en god og naturlig smak. Smaken og doseringsformen lar deg bruke oljen komfortabelt på kjøkkenet ditt, for eksempel blandet i ostemasse, en smoothie eller over salaten. La deg inspirere av våre deilige oppskriftsidéer. Vi håper gresskarpasta faller i smak.

Ingredienser

200 g fullkornspasta eller glutenfri pasta
300 g Hokkaido gresskar
olivenolje
1 liten løk
1 fedd hvitløk
300 ml grønnsaksbuljong
250 g småtomater
Salt og pepper
1 ss Nàdarra Algeolje med Omega-3

Til å pynte med:
parmesan, gresskarfrø, basilikum

Fremgangsmåte

Ha pastaen i kokende saltet vann og kok i den varigheten som er angitt på pakken. Kjern gresskaret og skjær i biter. Det tynne skallet med Hokkaido-gresskar mykner raskt under tilberedningen og trenger derfor ikke fjernes.Vask og del tomatene. Skrell løk og hvitløk. Skjær løken i skiver. Varm litt olivenolje i en panne og stek løken i 1 minutt. Tilsett gresskar og sauté i ca 6 minutter. Tilsett deretter hvitløken og stek i ytterligere 1 minutt. Tilsett grønnsaksbuljongen og la det småkoke til væsken er kokt ned. Legg nå tomatene i pannen og stek i ca 2 minutter. Tilsett litt salt og pepper. Bland deretter inn den ferdig kokte pastaen og varm kort. Ha gresskarpastaen i en bolle og rør inn 1 ss Nàdarra Algeolje med Omega-3. Strø over revet parmesan og gresskarfrø og finpuss med litt basilikum.

Lag gjerne mat sammen med andre som ønsker å prøve ny mat. Hva med å spørre noen i nabolaget om å lage en fast gruppe som møtes og lager ny mat sammen. Gresskar har hovedrollen i denne oppskriften, og vi synes det er tiden for det i oktober. Det er dessverre altfor mange som kjøper gresskar kun for å pynte til Halloween, men vi anbefaler flere å lage mat med denne flotte grønnsaken.

Servér Gresskarpasta med Omega-3 sammen med gode venner og godt drikke til.

Andre aktuelle saker hos Nàdarra:
Artikkelsamling om hvorfor du skal spise Omega-3 hver dag
Kostholdsråd for gravide
ADHD kan forsvinne med riktig bruk av Omega-3

Matprat har mange gode oppskrifter - tilsett Omega-3 når retten er klar for servering

Pin It on Pinterest

Share This