Vegetabilsk algeolje

Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen. Vi skal oppnå dette ved å levere Omega-3 direkte fra kilden. Algeoljen er en ren og smakfull Omega-3 olje, og vi har ganske enkelt to produkter; flytende algeolje eller algeolje i kapsler. De marine Omega-3-fettsyrene EPA og DHA finnes naturlig i Nàdarra algeolje. Disse fettsyrene opprettholder en god hjerne, et godt hjerte og et godt syn.

Vår visjon

Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen.

Vi skal oppnå dette ved å levere Omega-3 direkte fra kilden. Algeoljen er en ren og smakfull Omega-3 olje, og vi har ganske enkelt to produkter; flytende algeolje eller algeolje i kapsler. De marine Omega-3-fettsyrene EPA og DHA finnes naturlig i Nàdarra algeolje. Disse fettsyrene opprettholder en god hjerne, et godt hjerte og et godt syn.

Nàdarra brenner for Omega-3 og som en naturlig del av en sunn livvstil. La oss gi deg gode grunner for hvorfor velge Nàdarra Algeolje med Omega-3

La fisken leve

Hvorfor drepe fisken når vi har algene?

Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!

Nye metoder gjør det mulig å nyte Omega-3 direkte fra kilden. Nàdarra er også Norges første* firma som tilbyr flytende algeolje. Den er drøyere i bruk (sammenlignet med kapsler), smaker godt og kan doseres ut til spedbarn eller andre som trenger mindre doser. Viktig! Dosering til spedbarn må gjøres i samråd med lege.

* basert på egen konkurrentanalyse.

Nàdarra flytende Algeolje

Næringsinnhold pr. dagsdose (ca. 1/2 teskje)
Algeolje 1,84 g
Olivenolje 0,44 g
Omega-3 fettsyrer 1 000 mg
EPA
DHA
270 mg
609 mg

Ingredienser: Algeolje (78%), olivenolje (19%), solsikkeolje (2%), rosmarinekstrakt, sitronolje, antioksidanter (tokoferoler, askorbylpalmitat).

“Algeolje til folket”

Fiskerne mister ikke sin næring og sitt virke over natten. Det er selvfølgelig mange som fremdeles spiser fisk, og det skal vi fortsette med. Når det gjelder fiskeolje vs. algeolje, så er det kanskje mer snakk om å spise mer plantebasert? Eller at vi inntar en renere form for Omega-3? Meningene er mange, og kommentér gjerne dette på egenhånd; i sosiale medier eller andre steder hvor du diskuterer.

Fri frakt

Nàdarra spanderer frakten uansett hvor mange flasker du ønsker å bestille. Velg antall flasker du ønsker at vi skal sende deg og motta din forsendelse innen 2-3 virkedager. Enklere blir det ikke.

Vegansk og vegetariansk kosthold

Et vegansk kosthold med algeolje og Omega-3 krever gode vaner og planlegging. Nàdarra hjelper deg!

Er veganerne nåtidens innovatører?

Det er lite trolig at hele verdens befolkning slutter å spise kjøtt og fisk. EAT-Lancet-rapporten forteller oss at vi skal redusere inntaket av kjøtt, og denne rapporten har muligens mye rett i det. Uansett; veganere og vegetarianere baserer seg på et kosthold helt uten kjøtt og fisk, og går dermed enda lenger.

Når man snakker om en innovatør, så forventer man at det kommer en større del av befolkningen etter. Det gjenstår å se. Det vi vet, og som er viktig å poengtere for Nàdarra, er at kostholdet forutsetter at man erstatter de næringsstoffene man normalt finner i fisk og kjøtt. Algeolje er et alternativ for kilden til Omega-3, og den eneste vegetabilske kilden til fettsyrene EPA og DHA.

Med Nàdrarra algeolje kan du sikre høyt inntak av de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA, 100% vegetabilsk.

Bærekraftig produksjon

Nàdarra bruker ikke ordet “bærekraftig” fordi det er trendy.
La oss forklare hvorfor.

Algeolje kommer selvfølgelig fra algene, men vi har en hemmelighet…

Våre alger vokser nemlig ikke i havet, men i store saltvannstanker. Vi overvåker prosessen, og dyrker frem en helt ren olje. I havet blir alger og fisker forurenset av dioksiner, PCB, mikroplast, kvikksølv og andre tungmetaller. Dette finner man ofte i fisk og alger som er ubeskyttet og vokser i havet – dessverre. Vår fremstilling av algeolje er i en beskyttet atmosfære, og følgelig belaster det heller ikke havene som vi er så glade i. Og best av alt; du får den reneste og beste oljen av oss i Nàdarra!

Algeolje er naturlig rik på Omega-3. Det er ingen grunn til å gå via fisken for å innta Omega-3. Omega-3 fra algeolje gir den samme effekten, men kommer direkte fra kilden. Algene er én av naturens beste hjelpere for en bedre helse.

Ett av våre smarte grep å spise det som er lavest i næringskjeden. Algene er grunnlaget for alt liv i havet. Siden Nàdarra høster fra algene har vi muligheten til å mette flere for langt færre ressurser. Vi mennesker spiser for mye mat fra toppen av næringskjeden, som igjen krever store ressurser for å dyrkes fram.

Vegetabilsk algeolje er renere og bedre enn fiskeolje:

 • Kvalitet, og ikke kvantitet
  Nàdarra algeolje er et kvalitetsprodukt med høyverdig Omega-3. Din dagsdose (flytende) på “bare” 2,5 ml inneholder hele 1840 mg med algeolje, hvorav EPA og DHA utgjør henholdsvis 270 og 609 mg. Dette tilfredsstiller anbefalt daglig dose på minst 250 ml av EPA og DHA hver for seg.
  Kilde: Helsedirektoratet
 • Ren råvare
  Algene produseres i lukkede omgivelser, så det finnes ingen giftige reststoffer fra omgivelsene det vokser opp i. Dette er typisk for fiskeoljen som inneholder rester etter mikroplast, PCB, dioksiner, kvikksølv, bly og andre tungmetaller. Fiskeolje må renses 5 til 6 ganger for at urenhetene skal bli fjernet.
 • Ingen ettersmak
  Algeolje er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av gammel tran.
 • Omega-3 er godt for hjerne, hjerte og øyne.
 • Bærekraft
  Nàdarra Algeolje med Omega-3 etterlater ikke et negativt fortavtrykk på jorden og på klimaet vårt. Algeoljen produseres uten negativ påvirkning på hverken flora eller fauna i verdenshavene. Omega-3 kommer direkte fra kilden; algene, uten omveien opp i næringskjeden, via fiskene.