Delsum: kr 0,00


Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Salat: “Vinterkraft”

Oppskrift med betennelsesdempende råvarer

Rødbeter, quinoa og granateple

Oppskrift "Vinterkraft"

Ingredienser
60 g quinoa (kokt)
50 g "babyleaf" salatmix (spinat)
200 g rødbeter (kokt)
1/3 bunt med vårløk
40 g fetaost
1/2 granateple
30 g pinjekjerner
litt salt og pepper
1 ts Omega-3 Nàdarra Flytende Algeolje

Fremgangsmåte
Skyll quinoaen forsiktig i en sil under varmt vann for å fjerne de bitre stoffene den inneholder fra det ytre laget. Kok deretter i saltet vann i omtrent 8 minutter. Ta gryten av komfyren og la den svelle i 10 minutter med lokket lukket.
Kok rødbetene i saltet vann i omtrent 30 minutter. Tøm deretter av vannet og avkjøl rødbetene. Skrell deretter og skjær i fine terninger.
Vask salatbladene grundig og tørk i salatslynge eller på tørkepapir.
Del fetaosten i små terninger.
Vask vårløkene under lunkent vann, rengjør dem og skjær dem i små ringer.
Stek pinjekjernene i en panne til de er gyldenbrune uten å tilsette fett.
Halver deretter granateple og fjern frøene forsiktig.
Ha alle ingrediensene i en bolle med litt salt og pepper og bland godt.

Tilsett 1 teskje Omega-3 Nàdarra Flytende algeolje for å foredle.

Buon apetito!

Pin It on Pinterest

Share This