Oppskrift på sunn og god rødbetsuppe

Rødbetsuppe har flere betennelsedempende råvarer

Godt for kroppen og helsa

Avokado og ingefær er gode tillegg til denne versjonen av suppen Borscht. Rødbetsuppe er rik på antioksidanter og glutation, som renser leveren og stimulerer dens cellefunksjon. Du vil oppleve økt energi, mindre inflammasjon og et bedre immunforsvar.

Ingredienser

4 porsjoner

4 kopper fersk appelsinjuice
2 rødbeter, revet
2 gulrøtter, revet
2 røde paprika, hakket
2 selleristilker, hakket
1 avokado
1 ss hakket fersk ingefær
2 hvitløksfedd
2 ss ekstra virgin olivenolje
2 ss eplecidereddik
2 ss finhakket koriander
Klype cayenne (valgfritt)
Rosa salt (eller vanlig flaksalt)
Nykvernet svart pepper

Garnityr

½ kopp spirede bønner eller frø etter eget valg
¼ kopp hakkede valnøtter
¼ kopp hakket fersk koriander
ca 1 ss Nàdarra algeolje

Dette gjør du

For å lage rødbetsuppe, bland alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til en jevn og kremet konsistens. Hvis blandingen er for tykk, bland den med litt vann. Smak til med salt og svart pepper etter smak. For å servere, øs suppen i boller og pynt med spirer, valnøtter, koriander og Nàdarra algeolje.

God fornøyelse!

Prøv også vår deilige smoothie

Om Nàdarra og våre oppskrifter

Vi fokuserer på plantebaserte alternativer i våre oppskrifter, og vi finner inspirasjon fra ulike opplysningskontorer, blogger og Facebook grupper. Vi oppgir kilder der vi ikke har laget oppskriften selv, men teamet bak Nàdarra liker å eksperimentere og lage oppskrifter selv, så mange oppskrifter er egenkomponert. I tillegg til det plantebaserte elementet ønsker vi i tillegg å sette sammen gode oppskrifter som har betennelsesdempende råvarer. Algeolje med Omega-3 er betennelsesdempende med sine marine fettsyrer, og vi ønsker å komplettere disse virkestoffene med andre råvarer som har samme effekt på kroppen vår.