Oppskrift på sunn og god rødbetsuppe

Rødbetsuppe har flere betennelsedempende råvarer

Godt for kroppen og helsa

Avokado og ingefær er gode tillegg til denne versjonen av suppen Borscht. Rødbetsuppe er rik på antioksidanter og glutation, som renser leveren og stimulerer dens cellefunksjon. Du vil oppleve økt energi, mindre inflammasjon og et bedre immunforsvar.

Ingredienser

4 porsjoner

4 kopper fersk appelsinjuice
2 rødbeter, revet
2 gulrøtter, revet
2 røde paprika, hakket
2 selleristilker, hakket
1 avokado
1 ss hakket fersk ingefær
2 hvitløksfedd
2 ss ekstra virgin olivenolje
2 ss eplecidereddik
2 ss finhakket koriander
Klype cayenne (valgfritt)
Rosa salt (eller vanlig flaksalt)
Nykvernet svart pepper

Garnityr

½ kopp spirede bønner eller frø etter eget valg
¼ kopp hakkede valnøtter
¼ kopp hakket fersk koriander
ca 1 ss Nàdarra algeolje

Dette gjør du

For å lage rødbetsuppe, bland alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til en jevn og kremet konsistens. Hvis blandingen er for tykk, bland den med litt vann. Smak til med salt og svart pepper etter smak. For å servere, øs suppen i boller og pynt med spirer, valnøtter, koriander og Nàdarra algeolje.

God fornøyelse!

Prøv også vår deilige smoothie eller betennelsesdempende salat med algeolje

Om Nàdarra og våre oppskrifter

Vi fokuserer på plantebaserte alternativer i våre oppskrifter, og vi finner inspirasjon fra ulike opplysningskontorer, blogger og Facebook grupper. Vi oppgir kilder der vi ikke har laget oppskriften selv, men teamet bak Nàdarra liker å eksperimentere og lage oppskrifter selv, så mange oppskrifter er egenkomponert. I tillegg til det plantebaserte elementet ønsker vi i tillegg å sette sammen gode oppskrifter som har betennelsesdempende råvarer. Algeolje med Omega-3 er betennelsesdempende med sine marine fettsyrer, og vi ønsker å komplettere disse virkestoffene med andre råvarer som har samme effekt på kroppen vår. 

Vår visjon

<< Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen >>

"Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn... 🙂 Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert."

Kristiane fra Drammen

Menstruasjonssmerter er mildere med Omega-3

Menstruasjonssmerter er mildere med Omega-3

Fettsyrer fra algeolje gir mildere menstruasjonssmerterMenstruasjonssmerter Menstruasjonssmerter blir ikke så sterke hvis du ofte spiser fisk eller tar algeolje. Signalstoffer dannet ut fra omega-3-fettsyrer trekker nemlig ikke livmoren så krampaktig og kraftig sammen...

Når fisk fôres med fisk

Når fisk fôres med fisk

Vi trenger Omega-3, og algeolje er kilden til Omega-3. Plantebaserte alternativer redder planeten vår.

Husk Omega-3 hver dag: 5 av 9 “Ren hud”

Husk Omega-3 hver dag: 5 av 9 “Ren hud”

Ren hud Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag Del 5 av 9Omega-3 gir ren hud Uren hud får vi alle fra tid til annen. Er det ikke typisk at det dukker opp en kvise midt i planeten rett før vi skal ut på byen? Eller når man skal videomøte noen, og...

Husk Omega-3 hver dag: 4 av 9 “Hjerte- og karsykdom”

Husk Omega-3 hver dag: 4 av 9 “Hjerte- og karsykdom”

Hjerte- og karsykdom Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag Del 4 av 9Oppnår man lavere risiko for hjerte- og karsykdommer? I lang tid trodde man at de sunne Omega-3-fettsyrene EPA og DHA reduserte hjerte- og karsykdommer. Dette stemmer ikke. En...

Betydningen av Omega-3 i kreft

Betydningen av Omega-3 i kreft

Tyske leger anerkjenner i større grad naturmedisin som en viktig del av legevitenskapen. I Nàdarra fokuserer vi på et helhetlig bilde på kroppen vår, og vi mener denne artikkelen gir god kunnskap innen kreftforskningen.

Vegetabilsk algeolje

Vegetabilsk algeolje

Dette er ingress/utdrag/innledning til innlegget og denne teksten blir vist alle steder der dette innlegget listes ut. I tillegg blir denne teksten benyttet av de fleste sosiale media tjenester som f eks Facebook. NB! Google benytter denne teksten for å indeksere innlegget så det er viktig at teksten inneholder søkeord og en god beskrivelse av innholdet.