Delsum: kr 0,00


Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Oppskrift på betennelsesdempende rødbetsuppe

gode vaner gir bedre helse

God fornøyelse med detox-effekt

Godt for kroppen og helsa

Avokado og ingefær er gode tillegg til denne versjonen av suppen Borscht. Suppen er rik på antioksidanter og glutation, som renser leveren og stimulerer dens cellefunksjon. Du vil oppleve økt energi, mindre inflammasjon og et bedre immunforsvar.

4 porsjoner

Dette gjør du:

For å lage suppen, bland alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til en jevn og kremet konsistens. Hvis blandingen er for tykk, bland den med litt vann.
Smak til med salt og svart pepper etter smak.
For å servere, øs suppen i boller og pynt med spirer, valnøtter, koriander og Nàdarra algeolje

God fornøyelse!

Andre oppskrifter fra Nàdarra:
Gresskarpasta med Omega-3 
Daddelsnacks
Salaten "Vinterkraft"

Ingredienser:

4 kopper fersk appelsinjuice
2 rødbeter, revet
2 gulrøtter, revet
2 røde paprika, hakket
2 selleristilker, hakket
1 avokado
1 ss hakket fersk ingefær
2 hvitløksfedd
2 ss ekstra virgin olivenolje
2 ss eplecidereddik
2 ss finhakket koriander
Klype cayenne (valgfritt)
Rosa salt (eller vanlig flaksalt)
Nykvernet svart pepper

Garnityr:

½ kopp spirede bønner eller frø etter eget valg
¼ kopp hakkede valnøtter
¼ kopp hakket fersk koriander
ca 1 ss Nàdarra algeolje

Brød ved siden av suppe
Suppen toppes med flytende algeolje og serveres gjerne med brød ved siden av

Pin It on Pinterest

Share This