Oppskrift på Jordbærsmoothie med Algeolje

Fullpakket med Omega-3

Omega-3 med EPA og DHA kan blandes i kalde drikker og retter, for eksempel jordbærsmoothie. Vi er blitt spurt om vi kan bringe oppskriften til smoothien vi laget til lanseringsfesten vår.

Antall porsjoner – 2

Ingredienser:

  • 1 banan – gjerne frossen i biter
  • 1/2 pose med frosne jordbær
  • 1/2 beger med vanilje yoghurt
  • 4 dl appelsinjuice
  • 1 ts Nàdarra Algeolje

Tilberedning av smoothie med Nàdarra flytende algeolje

Ingrediensene blandes i blender og kjøres på normal hastighet til alle jordbærene er knust. Nàdarra flytende algeolje kan tas oppi blenderen rett før servering. Bruk gjerne flotte stetteglass med stor åpning for masse aroma og smak.

Vel bekomme!

Oppskriften er laget med inspirasjon fra Frukt.no

jordbærsmoothie smoothie algeolje omega-3 helse

Husk Omega-3 også om sommeren

Når kroppen fylles med D-vitamin, så er det fort gjort å glemme andre næringsrike stoffer og fettsyrer kroppen trenger, og noen av disse er fettsyrer fra Omega-3. Flere Omega-3-produkter inneholder D-vitamin, men Nàdarra anbefaler ikke denne blandingen av flere virkestoffer. Vår algeolje inneholder kun naturlige tilsetninger som styrker oljens legende effekt på kroppen.

Landbasert anlegg

Algeolje produseres i lukkede tanker. Vi tilfører Co2, saltvann og sollys og lar plantene vokse til innhøsting. Så fermenteres algene før de kaldpresses og filtreres for ren, næringsrik algeolje til deg og meg. Vi håper du setter pris på denne direkte lenken til Omega-3. Vi sparer fiskene og miljøet i havet, og vi bidrar ikke til å belaste ressursene ellers i havet. Takk for at du leser dette og kjøper algeolje for en bedre planet.

Smaken av Algeolje er god og frisk, og Omega-3 kan inntas med deilig jordbær- og banansmoothie. Vi bringer den plantebaserte oppskriften fra lanseringsfesten vår.

Andre oppskrifter fra Nàdarra:
Rødbetsuppe med betennelsesdempende råvarer
Vannmelonpizza med plantebasert Omega-3
Eple- og blåbær dessert med Omega-3
Eksotisk aspargessalat med Omega-3
Betennelsesdempende salat med algeolje
Kikertsuppe med spinat, karri og Omega-3

Menstruasjonssmerter er mildere med Omega-3

Menstruasjonssmerter er mildere med Omega-3

Fettsyrer fra algeolje gir mildere menstruasjonssmerterMenstruasjonssmerter Menstruasjonssmerter blir ikke så sterke hvis du ofte spiser fisk eller tar algeolje. Signalstoffer dannet ut fra omega-3-fettsyrer trekker nemlig ikke livmoren så krampaktig og kraftig sammen...

Når fisk fôres med fisk

Når fisk fôres med fisk

Vi trenger Omega-3, og algeolje er kilden til Omega-3. Plantebaserte alternativer redder planeten vår.

Husk Omega-3 hver dag: 5 av 9 “Ren hud”

Husk Omega-3 hver dag: 5 av 9 “Ren hud”

Ren hud Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag Del 5 av 9Omega-3 gir ren hud Uren hud får vi alle fra tid til annen. Er det ikke typisk at det dukker opp en kvise midt i planeten rett før vi skal ut på byen? Eller når man skal videomøte noen, og...

Husk Omega-3 hver dag: 4 av 9 “Hjerte- og karsykdom”

Husk Omega-3 hver dag: 4 av 9 “Hjerte- og karsykdom”

Hjerte- og karsykdom Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag Del 4 av 9Oppnår man lavere risiko for hjerte- og karsykdommer? I lang tid trodde man at de sunne Omega-3-fettsyrene EPA og DHA reduserte hjerte- og karsykdommer. Dette stemmer ikke. En...

Betydningen av Omega-3 i kreft

Betydningen av Omega-3 i kreft

Tyske leger anerkjenner i større grad naturmedisin som en viktig del av legevitenskapen. I Nàdarra fokuserer vi på et helhetlig bilde på kroppen vår, og vi mener denne artikkelen gir god kunnskap innen kreftforskningen.

Vegetabilsk algeolje

Vegetabilsk algeolje

Dette er ingress/utdrag/innledning til innlegget og denne teksten blir vist alle steder der dette innlegget listes ut. I tillegg blir denne teksten benyttet av de fleste sosiale media tjenester som f eks Facebook. NB! Google benytter denne teksten for å indeksere innlegget så det er viktig at teksten inneholder søkeord og en god beskrivelse av innholdet.