Rynker og “gammel” hud

Kronisk inflammasjon elder huden med rynker og slapp hud. Algeolje med Omega-3 motvirker betennelse og gjør huden generelt glattere og friskere. Oljens fettsyrer gir deg også færre kviser.

Kampen mot uren hud

Den samme effekten ved betennelsesdempende algeolje får man også i kampen mot uren hud, som for eksempel akne og kviser. Algeolje med Omega-3 behandler huden fra innsiden.

Den norske legeforening viser til at Omega-3-fettsyrene fungerer som mediatorer i kroppen og har anti-inflammatorisk effekt. Balansen mellom fettsyrene blir bedre og dette gir en hel rekke gunstige effekter for kroppen din. Husk Omega-3 hver dag. Gode vaner – bedre helse.

Gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge. 

“Takker og bukker for leveringen! Alt kom frem i god behold! Flott produkt! God smak! Og best av alt: ingen karagenan eller andre fæle kapselstoffer! Den flytende er veldig mye bedre enn tran. Ingen fæle oppstøt og fiskegufs.”

Alf fra Jevnaker

ren hud rynkefri rynker kviser

Er veganerne nåtidens innovatører?

Det er lite trolig at hele verdens befolkning slutter å spise kjøtt og fisk. EAT-Lancet-rapporten (og mange andre fagmiljøer) forteller oss at vi skal redusere inntaket av kjøtt, og rapporten har muligens mye rett i det. Uansett; veganerne baserer seg på et kosthold helt uten kjøtt og fisk, og går dermed enda lenger.

Når man snakker om en innovatør, så forventer man at det kommer en større del av befolkningen etter, og det gjenstår å se. Det vi vet, og som er viktig å poengtere for Nàdarra, er at kostholdet forutsetter at man erstatter de næringsstoffene man normalt finner i fisk og kjøtt. Algeolje er et alternativ til Omega-3, og den eneste vegetabilske kilden til fettsyrene EPA og DHA.

Med Nàdarra algeolje kan du sikre høyt inntak av de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA, 100% vegetabilsk.

Vår visjon

“Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen”

La fisken leve – ta plantebaserte fettsyrer

Hvorfor drepe fisken når vi har algene? Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!