Omega-3 hjelper mot depresjon, bipolar lidelse og schizofreni

Omega-3-fettsyrer er avgjørende for en sunn hjernefunksjon, men studieresultatene på effektiviteten av Omega-3 for å behandle en rekke psykiske lidelser er fremdeles ikke ferdig. Dette gjelder særlig for bipolar lidelse, schizofreni og depresjon. Snakk alltid med legen din før du behandler deg selv. Her er korte resultat fra tre studier som er gunstige for ulike hjernelidelser:

  • I følge en studie fra 2011 i Journal of Clinical Psychiatry antydet en gruppe studier at omega-3-fettsyrene hadde en positiv effekt på personer med depresjon.
  • En studie fra 2016 i Journal of Clinical Medicine fikk pasienter med bipolar lidelse som tok Omega-3 tilskudd færre depressive episoder enn de som tok placebo-piller.
  • Fem av seks dobbeltblinde studier i schizofreni viste at omega-3 har terapeutiske fordeler, ifølge en studie fra 2005 i tidsskriftet Drugs.

Se kilder for mer informasjon fra forskningen.

Gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge. 

“Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn… ? Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert.”

Kristiane fra Drammen

Sunn hjernefunksjon hjerne depresjon bipolar lidelse schizofrenialgeolje omega-3 omega3 omega 3

Depresjon, bipolar lidelse og schizofreni

Nåtidens moderne sykdommer og lidelser er ikke lenger synlige. Feil på hjernefunksjon og kliniske lidelser er noe som kan ramme alle, og det opptrer i det skjulte, inne i hodene våre. De mest kjente lidelsene er depresjon, bipolar lidelse og schizofreni. Samfunnet har et høyere tempo enn før, og krever at vi holder fast ved et godt kosthold med riktige fettsyrer for å opprettholde en god hjernefunksjon.

Vår visjon

“Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen”

Bruk plantebaserte fettsyrer

Hvorfor drepe fisken når vi har algene? Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!