Omega-3 senker kolesterol i blodet

Har du for høye nivåer av triglyserider?

Forskning i tidsskriftet Healthline.com uttaler at Omega-3-fettsyrer er en av de beste næringsstoffene for å senke kolesterolet. Omega-3 er med på å redusere triglyseridnivåene (fett i blodet), noe som fører til høyere HDL-nivåer, også kjent som «godt kolesterol» på folkemunne. Tilskudd av algeolje kan gjøre susen, men å spise fet fisk som laks, makrell eller til og med hermetisert tunfisk to til tre ganger i uka kan påvirke kolesterolet positivt, ifølge Folkehelseinstituttet.

Rabatter og gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge.

“Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn… ? Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert.”

Kristiane fra Drammen

Omega-3 fettsyrer Kolesterol Kosthold Kosttilskudd Algeolje Helse triglyserider

Algeolje er kilden til Omega-3

Nàdarra Algeolje dyrkes på landanlegg med renset saltvann fordi algene i havet lagrer miljøgifter i plantematerialet. Således er Nàdarra Algeolje renere enn villfiskens Omega-3 fordi vi ikke eksponerer algene for havets miljøgifter. Vi har også markedets eneste flytende algeolje med svært høye næringsverdier. På bare 2,5 ml (halv teskje) får du 1000 mg Omega-3.

Nàdarra fremmer saker som handler om bedre kosthold for mennesker og dyr, og at vi skal tenke bærekraft på jordens ressurser og vårt forbruk.

Vår visjon

“Nàdarra leverer bedre helse til befolkningen”

La fisken leve – ta plantebaserte fettsyrer

Hvorfor drepe fisken når vi har algene? Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrer som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!