Fettsyrer fra algeolje gir deg bedre kretsløp

Dårlig kretsløp

Algeolje med Omega-3 fortynner blodet, slik at det ikke så lett kan klumpe seg sammen til en blodpropp. Effekten av å bruke Omega-3 med algeolje hver dag vil gjøre seg gjeldende etter 2-3 måneder. Husk derfor algeolje hver dag, slik at helsebringende fettsyrer får tid til å virke. 

OBS! Ikke alle mennesker skal ta blodfortynnende algeolje. Søk råd hos fastlege eller annet helsepersonell.

Gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge. 

“Supert at dere fremmer et produkt fritt for miljøgifter og som har et lavt klimaavtrykk”

Gerd fra Drøbak

blodomløp blodsirkulasjon kretsløp algeolje omega-3

Algeolje er kilden til Omega-3

Nàdarra Algeolje dyrkes på landanlegg med renset saltvann fordi algene i havet lagrer miljøgifter i plantematerialet. Således er Nàdarra Algeolje renere enn villfiskens Omega-3 fordi vi ikke eksponerer algene for havets miljøgifter. Vi har også markedets eneste flytende algeolje med svært høye næringsverdier. På bare 2,5 ml (halv teskje) får du 1000 mg Omega-3.

Nàdarra fremmer saker som handler om bedre kosthold for mennesker og dyr, og at vi skal tenke bærekraft på jordens ressurser og vårt forbruk.

Vår visjon

“Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen”

La fisken leve – ta plantebaserte fettsyrer 

Hvorfor drepe fisken når vi har algene? Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!