Fettsyrer fra algeolje og deres positive virkning på kroppen vår

Blodpropp i eller ved hjertet

Etter en blodpropp i hjertet senker Omega-3 faren for et nytt hjertetilfelle markant. Daglig inntak algeolje med Omega-3 (ca. 1000 mg) er nok til å halvere risikoen for plutselig hjertedød fordi det forebygger hjerterytmeforstyrrelser. 

Gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. I tillegg kommer gratis frakt.

“Takker og bukker for leveringen! Alt kom frem i god behold! Flott produkt! God smak! Og best av alt: ingen karagenan eller andre fæle kapselstoffer! Den flytende er veldig mye bedre enn tran. Ingen fæle oppstøt og fiskegufs.”

Alf fra Jevnaker

hjerte karsykdom blodpropp algeolje omega-3 frisk god helse

Algeolje er kilden til Omega-3

Nàdarra Algeolje dyrkes på landanlegg med renset saltvann fordi algene i havet lagrer miljøgifter i plantematerialet. Således er Nàdarra Algeolje renere enn villfiskens Omega-3 fordi vi ikke eksponerer algene for havets miljøgifter. Vi har også markedets eneste flytende algeolje med svært høye næringsverdier. På bare 2,5 ml (halv teskje) får du 1000 mg Omega-3.

Nàdarra fremmer saker som handler om bedre kosthold for mennesker og dyr, og at vi skal tenke bærekraft på jordens ressurser og vårt forbruk.

Vår visjon

“Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen”

Vi leverer Omega-3 direkte fra kilden. Algeolje er en ren og smakfull Omega-3 olje, og vi har to produkter; flytende algeolje eller algeolje i kapsler. De marine Omega-3-fettsyrene EPA og DHA finnes naturlig i Nàdarra Algeolje. Disse fettsyrene opprettholder en god hjerne, et godt hjerte og et godt syn, samt mange andre kroppslige funksjoner som vi er avhengige av for et godt og sunt liv. 

Nàdarra brenner for Omega-3 som en naturlig del av en sunn livsstil. Vi gir deg gode grunner for hvorfor velge Nàdarra Algeolje med Omega-3.