Omega-3 direkte fra kilden

gravid mor amming barn Svangerskap Farskap Farskapspermisjon Permisjon Fintid Oppvekst Kos Algeolje Omega3

Nàdarra Algeolje er naturlig rik på de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Det er ingen grunn til å utrydde fiskebestanden for å høste Omega-3 fettsyrer. Vegetabilsk Omega-3 fra alger gir den samme effekten og kommer direkte fra kilden. Algene er én av naturens beste hjelpere til bedre helse.

​Nàdarra Algeolje fremstilles uten forurensing

Våre alger vokser ikke i havet, men i store saltvannstanker. Vi overvåker prosessen, og dyrker frem en helt ren algeolje mettet med de verdifulle Omega-3 fettsyrene. I havet blir alger og fisker forurenset av dioksiner, PCB, mikroplast, kvikksølv og andre tungmetaller. Dette finner man ofte i fisk og alger som er ubeskyttet og vokser i havet – dessverre. Vår fremstilling av algeolje er i en beskyttet atmosfære, og følgelig belaster det heller ikke havene som vi er så glade i. Og best av alt; du får Omega-3 direkte fra kilden av oss i Nàdarra!

Algene er grunnlaget for alt liv i havet

Det beste vi kan gjøre er å spise det som er lavest i næringskjeden. Siden Nàdarra høster fra algene har vi muligheten til å mette flere med langt færre ressurser. Vi mennesker spiser for mye mat fra toppen av næringskjeden, som igjen krever store ressurser for å dyrkes frem.

Er du sliten, har ømme ledd og mangler kraft?

Nàdarra Algeolje gir deg den beste kilden til de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Godt for hjerne, hjerte og øyne.

gravid mor amming barn Svangerskap Farskap Farskapspermisjon Permisjon Fintid Oppvekst Kos Algeolje Omega3

Flere aktuelle saker fra Nàdarra

Omega-3 hjelper mot ømme ledd og betennelse

Algeolje demper leddsmerter og motvirker stivhet og betennelse. Dosen skal være høy og svare til å spise fet fisk hver dag eller ta et daglig tilskudd på ca. 3000 mg. Algeolje er ett av de stoffene som har sterkest betennelsesdempende effekt.

Vegansk tema: er en veganer nåtidens innovatør?

Det er lite trolig at hele verdens befolkning slutter å spise kjøtt og fisk og blir vegansk; i alle fall de neste 100 årene. EAT-Lancet-rapporten forteller oss at vi bør redusere inntaket av kjøtt kraftig, og denne rapporten bruker vitenskapelige metoder for å presentere sine fakta om vår klode.

Algeolje mot tidlig fødsel og fødselsdepresjon

Nybakte mødre som ikke får nok Omega-3 under svangerskapet er mer utsatt for å få en depresjon etter fødselen. Algeolje er det naturlige og plantebaserte alternativet for alle svangre og nybakte mødre og barn.

Veldig fornøyd med den flytende algeoljen

Veldig fornøyd med den flytende algeoljen som jeg bestilte hos dere. Har tidligere tatt tran jevnlig men orket til slutt ikke smaken så jeg søkte noe nytt.

Thomas

Har lett etter flytende algeolje i evigheter

Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn… Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert.

Kristiane

Flott produkt! God smak!

Takker og bukker for leveringen! Alt kom frem i god behold! Flott produkt! God smak! Og best av alt: ingen karagenan eller andre fæle kapselstoffer! Den flytende er veldig mye bedre enn tran. Ingen fæle oppstøt og fiskegufs.

Alf

Fritt for miljøgifter med et lavt klimaavtrykk

Supert at dere fremmer et produkt fritt for miljøgifter og som har et lavt klimaavtrykk.

Gerd

Fri for miljøgifter

Algene produseres i lukkede omgivelser, så det finnes ingen giftige reststoffer fra omgivelsene algene vokser opp i.

100% vegetabilsk. Utvunnet fra alger.

Tradisjonelt er tran og fiskeoljer de eneste gode kilder til ekstra påfyll av de viktige Omega-3 fettsyrene (EPA og DHA). Både på grunn av utfordringen med økende forurensning av havet samt begrensning i fiskebestanden, anses alger som fremtidens resurs når det gjelder Omega-3. Nàdarra tilbyr som første aktør i Norge en Omega-3 rik algeolje i flytende form.

Naturlig rik på fettsyrene EPA og DHA

Nàdarra Algeolje gir deg den beste kilden til de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA.
100% vegetabilsk, utvunnet fra alger.

Smaker bedre enn fiskeolje

Algeolje er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av gammel tran.

Renere og bedre enn fiskeolje

Nàdarra Algeolje er et kvalitetsprodukt med høyverdig Omega-3.
Algene produseres i lukkede omgivelser, så det finnes ingen giftige reststoffer fra omgivelsene de vokser opp i.
Algeolje er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av gammel tran.
Godt for hjerne, hjerte og øyne.

Ofte stilte spørsmål

Er algeoljen glutenfri?
Inneholder algeoljen tungmetaller?
Er det mulig å få nok Omega-3 i kroppen gjennom daglig mat?
Er det tegn på at kroppen får for lite Omega-3?