Delsum: kr 0,00


Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Velkommen til Nàdarra

Nàdarra betyr naturlig på gælisk.

Naturlig algeolje. Naturlig rik på Omega-3 med EPA og DHA.

Algeolje er naturlig rik på Omega-3.

Om Nàdarra

Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen. Dette er vår visjon.

Vi skal oppnå dette ved å levere Omega-3 direkte fra kilden. Algeoljen er en ren og smakfull Omega-3 olje, og vi har ganske enkelt to produkter; flytende algeolje eller algeolje i kapsler. De marine Omega-3-fettsyrene EPA og DHA finnes naturlig i Nàdarra algeolje. Disse fettsyrene opprettholder en god hjerne, et godt hjerte og et godt syn. 

Nàdarra brenner for Omega-3 og som en naturlig del av en sunn livvstil. La oss gi deg gode grunner for hvorfor velge Nàdarra Algeolje med Omega-3. Les mer om:

Algeolje passer godt som salatolje.

Fiskene spiser alger for et godt kosthold.

Vår kystlinje rommer tusenvis av forskjellige algearter.

Hjerne, hjerte og syn trenger Omega-3 for normal funksjon.

Nàdarra leverer god helse.

Algeolje er naturlig rik på Omega-3. Det er ingen grunn til å gå via fisken for å innta Omega-3. Omega-3 fra fiskeolje har i lang tid vært et fint tilskudd til den kosten vi nordmenn har. Fiskeolje har vært lettere å få tak i, men nye metoder har nå gjort det mulig å skaffe Omega-3 rett fra kilden. Vi har fått algeolje, som er vegansk og kommer rett fra kilden.

Er du miljøbevisst? Da er én av våre smarte grep å spise det som er lavest i næringskjeden. Algene er grunnlaget for alt liv i havet. Når vi høster fra algene har vi muligheten til å mette mange flere for langt færre ressurser. Vi mennesker spiser for mye mat fra toppen av næringskjeden, som igjen krever store ressurser for å dyrkes fram.

Nàdarra brenner for Omega-3 og som en naturlig del av en sunn livvstil. La oss gi deg gode grunner for hvorfor velge Nàdarra Algeolje med Omega-3.

Les mer om:

 

Algeolje passer godt som salatolje.

Fiskene spiser alger for et godt kosthold.

Vår kystlinje rommer tusenvis av forskjellige algearter.

Hjerne, hjerte og syn trenger Omega-3 for normal funksjon.

La fisken leve

Hvorfor drepe fisken når vi har algene?

Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!

Nye metoder gjør det mulig å nyte Omega-3 direkte fra kilden. Nàdarra er også Norges første* firma som tilbyr flytende algeolje. Den er drøyere i bruk (sammenlignet med kapsler), smaker godt og kan doseres ut til spedbarn eller andre som trenger mindre doser. Viktig! Dosering til spedbarn må gjøres i samråd med lege.

* basert på egen konkurrentanalyse.

Plantebasert sushi – prøv det!

Omega-3 er ikke nok alene. Hold deg i aktivitet!

“Algeolje til folket”

Fiskerne mister ikke sin næring og sitt virke over natten. Det er selvfølgelig mange som fremdeles spiser fisk, og det skal vi fortsette med. Når det gjelder fiskeolje vs. algeolje, så er det kanskje mer snakk om å spise mer plantebasert? Eller at vi inntar en renere form for Omega-3? Meningene er mange, og kommentér gjerne dette på egenhånd; i sosiale medier eller andre steder hvor du diskuterer. 

Det ville være trist om fiskebåtene ble stående på land. Kanskje de kan brukes til algefangst?

Vegansk og vegetariansk kosthold

Et vegansk kosthold med algeolje og Omega-3 krever gode vaner og planlegging. Nàdarra hjelper deg!

La oss ta vare på naturen sammen.

Vegansk kosthold hjelper jorden vår. Spis mer planter.

Vann og luft gir grunnlag for algene på jorden vår. 

Vakre omgivelser som vi må ta vare på.

Planlegg gode vaner for hverandre – ta vare på dine kjære.

Er veganerne nåtidens innovatører?

Det er lite trolig at hele verdens befolkning slutter å spise kjøtt og fisk. EAT-Lancet-rapporten forteller oss at vi skal redusere inntaket av kjøtt, og denne rapporten har muligens mye rett i det. Uansett; veganere og vegetarianere baserer seg på et kosthold helt uten kjøtt og fisk, og går dermed enda lenger. 

Når man snakker om en innovatør, så forventer man at det kommer en større del av befolkningen etter. Det gjenstår å se. Det vi vet, og som er viktig å poengtere for Nàdarra, er at kostholdet forutsetter at man erstatter de næringsstoffene man normalt finner i fisk og kjøtt. Algeolje er et alternativ for kilden til Omega-3, og den eneste vegetabilske kilden til fettsyrene EPA og DHA.  

Med Nàdrarra algeolje kan du sikre høyt inntak av de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA, 100% vegetabilsk.

Er veganerne nåtidens innovatører?

Det er lite trolig at hele verdens befolkning slutter å spise kjøtt og fisk. EAT-Lancet-rapporten forteller oss at vi skal redusere inntaket av kjøtt, og denne rapporten har muligens mye rett i det. Uansett; veganere og vegetarianere baserer seg på et kosthold helt uten kjøtt og fisk, og går dermed enda lenger. 

Når man snakker om en innovatør, så forventer man at det kommer en større del av befolkningen etter. Det gjenstår å se. Det vi vet, og som er viktig å poengtere for Nàdarra, er at kostholdet forutsetter at man erstatter de næringsstoffene man normalt finner i fisk og kjøtt. Algeolje er eneste veganske alternativ for kilden til Omega-3. 

Og skal man være helt korrekt med begrepene, så er det veganere og vegetarianere som skal bruke algeolje hver dag for sin daglige dose med Omega-3. Algeoljen er vegetabilsk og 100% plantebasert.

Vegansk kosthold hjelper jorden vår. Spis mer planter.

Vann og luft gir grunnlag for algene på jorden vår. 

Vakre omgivelser som vi må ta vare på.

Planlegg gode vaner for hverandre – ta vare på dine kjære.

Bærekraftig produksjon

Nàdarra bruker ikke ordet “bærekraftig” fordi det er trendy.

La oss forklare hvorfor.

Riktig kosthold handler ikke bare om enkeltmennesket, men om oss alle.

Algeolje kommer selvfølgelig fra algene, men vi har en hemmelighet…

Våre alger vokser nemlig ikke i havet, men i store saltvannstanker. Vi overvåker prosessen, og dyrker frem en helt ren olje. I havet blir alger og fisker forurenset av dioksiner, PCB, mikroplast, kvikksølv og andre tungmetaller. Dette finner man ofte i fisk og alger som er ubeskyttet og vokser i havet – dessverre. Vår fremstilling av algeolje er i en beskyttet atmosfære, og følgelig belaster det heller ikke havene som vi er så glade i. Og best av alt; du får den reneste og beste oljen av oss i Nàdarra!

Algeolje er naturlig rik på Omega-3. Det er ingen grunn til å gå via fisken for å innta Omega-3. Omega-3 fra algeolje gir den samme effekten, men kommer direkte fra kilden. Algene er én av naturens beste hjelpere for en bedre helse. 

Ett av våre smarte grep å spise det som er lavest i næringskjeden. Algene er grunnlaget for alt liv i havet. Siden Nàdarra høster fra algene har vi muligheten til å mette flere for langt færre ressurser. Vi mennesker spiser for mye mat fra toppen av næringskjeden, som igjen krever store ressurser for å dyrkes fram.

Vegetabilsk algeolje er renere og bedre enn fiskeolje:

 • Kvalitet, og ikke kvantitet
  Nàdarra algeolje er et kvalitetsprodukt med høyverdig Omega-3. Din dagsdose (flytende) på “bare” 2,5 ml inneholder hele 1840 mg med algeolje, hvorav EPA og DHA utgjør henholdsvis 270 og 609 mg. Dette tilfredsstiller anbefalt daglig dose på minst 250 ml av EPA og DHA hver for seg.
  Kilde: Helsedirektoratet
 • Ren råvare
  Algene produseres i lukkede omgivelser, så det finnes ingen giftige reststoffer fra omgivelsene det vokser opp i. Dette er typisk for fiskeoljen som inneholder rester etter mikroplast, PCB, dioksiner, kvikksølv, bly og andre tungmetaller. Fiskeolje må renses 5 til 6 ganger for at urenhetene skal bli fjernet.
 • Ingen ettersmak
  Algeolje er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av gammel tran.
 • Omega-3 er godt for hjerne, hjerte og øyne.
 • Bærekraft
  Nàdarra Algeolje med Omega-3 etterlater ikke et negativt fortavtrykk på jorden og på klimaet vårt. Algeoljen produseres uten negativ påvirkning på hverken flora eller fauna i verdenshavene. Omega-3 kommer direkte fra kilden; algene, uten omveien opp i næringskjeden, via fiskene.

 

  Bruk algeoljen i matlaging, men pass på at du ikke varmebehandler den.

  La oss sammen etterlate jorden i best mulig stand til kommende generasjoner

  Nàdarra Algeolje Omega-3 Produkter

  Flytende algeolje endelig i Norge

  Nàdarra flytende algeolje med Omega-3

  75 ml til 30 dagers bruk
  Dagsdose 2,5 ml

  • 100% vegetabilsk, utvunnet fra alger
  • Rik på Omega-3-fettsyrene EPA og DHA
  • Ren olje med frisk og god smak
  • Fri for miljøgifter
  • Fri frakt

  Pris kr 295,-*

  Nàdarra algeolje i kapsler med Omega-3

  60 kapsler til 30 dagers bruk
  Dagsdose: 2 kapsler

  • 100% vegetabilsk, utvunnet fra alger
  • Rik på Omega-3-fettsyrene EPA og DHA
  • Ren olje i kapsel
  • Fri for miljøgifter
  • Fri frakt

  Pris kr 295,-*

  Abonnement

  Vi sender deg nye produkter når du er i ferd med å gå tom. Da er det lettere å beholde en god og sunn livsstil. Ingen bindingstid.

  * Rabatt ved bestilling av 3- og 6-pakning

  Pin It on Pinterest

  Share This