Delsum: kr 0,00


Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Julegodt

Julegodt med algeolje

Julegodt med algeolje

Julesnacks med dadler, kokosolje og algeolje

Deig til "julegodt":
1 egg eller vegansk eggerstatning (yoghurt, banan eller knuste chiafrø)
100 g malt mandler
200 g fullkorn speltmel
100 g flytende kokosnøttolje
30 g muskatnøtt
70 g myke, oppdelte dadler (eller annet søtningsmiddel)
1 ts kanel
1 klype salt

Valgfri pynt

Glasur:
50 g flytende kokosnøttolje
2 ts flytende Nàdarra Algeolje
25 g usøtet kakaopulver
1 ss agavesirup (eller annet søtningsmiddel)

Forberedelse til julesnacks:
Knus dadler med en gaffel. Pisk egg, kokosnøttolje, muskatnøtt og daddelmasse kremet med en mikser. Tilsett de malte mandlene, saltet og kanelen og miks videre. Tilsett deretter melet sakte og rør om forsiktig (ikke mikse). Elt deretter godt med hendene. Dekk til med bivoksark og la stå i 1-2 t. Kjevle ut deigen og trykk ut former. Legg figurene deretter på et stekebrett og stek i en forvarmet ovn ved 160 ° C i ca 12-15min.
Når kakene bakes i ovnen, tilbereder du omega-3 glasuren. Bland kokosnøttolje, kakaopulver, agavesirup og algeolje i en bolle og rør godt. Ta kakene ut av ovnen og avkjøl. Ta på sjokoladeglasuren med formsprøyte og pynt etter ønske.
Kakene skal oppbevares i kakeboks i kjøleskapet og bør konsumeres i løpet av noen dager.

Lenker:
Se andre aktuelle saker fra Nàdarra
Daddel som god søtningskilde - frukt.no
Om kokosolje på Wikipedia

Pin It on Pinterest

Share This