Oppskrift på Jordbærsmoothie med Algeolje

Fullpakket med Omega-3

Omega-3 med EPA og DHA kan blandes i kalde drikker og retter, for eksempel jordbærsmoothie. Vi er blitt spurt om vi kan bringe oppskriften til smoothien vi laget til lanseringsfesten vår.

Antall porsjoner – 2

Ingredienser:

  • 1 banan – gjerne frossen i biter
  • 1/2 pose med frosne jordbær
  • 1/2 beger med vanilje yoghurt
  • 4 dl appelsinjuice
  • 1 ts Nàdarra Algeolje

Tilberedning av smoothie med Nàdarra flytende algeolje

Ingrediensene blandes i blender og kjøres på normal hastighet til alle jordbærene er knust. Nàdarra flytende algeolje kan tas oppi blenderen rett før servering. Bruk gjerne flotte stetteglass med stor åpning for masse aroma og smak.

Vel bekomme!

Oppskriften er laget med inspirasjon fra Frukt.no

jordbærsmoothie smoothie algeolje omega-3 helse

Husk Omega-3 også om sommeren

Når kroppen fylles med D-vitamin, så er det fort gjort å glemme andre næringsrike stoffer og fettsyrer kroppen trenger, og noen av disse er fettsyrer fra Omega-3. Flere Omega-3-produkter inneholder D-vitamin, men Nàdarra anbefaler ikke denne blandingen av flere virkestoffer. Vår algeolje inneholder kun naturlige tilsetninger som styrker oljens legende effekt på kroppen.

Landbasert anlegg

Algeolje produseres i lukkede tanker. Vi tilfører Co2, saltvann og sollys og lar plantene vokse til innhøsting. Så fermenteres algene før de kaldpresses og filtreres for ren, næringsrik algeolje til deg og meg. Vi håper du setter pris på denne direkte lenken til Omega-3. Vi sparer fiskene og miljøet i havet, og vi bidrar ikke til å belaste ressursene ellers i havet. Takk for at du leser dette og kjøper algeolje for en bedre planet.

Smaken av Algeolje er god og frisk, og Omega-3 kan inntas med deilig jordbær- og banansmoothie. Vi bringer den plantebaserte oppskriften fra lanseringsfesten vår.

Andre oppskrifter fra Nàdarra:
Rødbetsuppe med betennelsesdempende råvarer
Vannmelonpizza med plantebasert Omega-3
Eple- og blåbær dessert med Omega-3
Eksotisk aspargessalat med Omega-3
Kikertsuppe med spinat, karri og Omega-3