Færre rynker

Artikkel-serie med gode grunner til å huske Omega-3 hver dag

Del 6 av 9

Omega-3 mot rynker

Huden vår blir tynnere og mindre elastisk med årene. Det lille fettlaget rett under huden blir tynnere og etter hvert borte. Huden vår “henger” mer på plass, men har mistet sin elastisitet. Som nevnt i en annen del, er det flere hudklinikker som gjerne hjelper oss på utsiden med ulike behandlinger. Dersom du får en billigere og mer naturlig behandling for huden din, ville du grepet den sjansen? De fleste ville gjort det. Og hva tror du svaret er? Selvfølgelig: Omega-3.

Omega-3 styrker cellemembranen og er med som en av de viktige byggeklossene i dannelsen av nye celler – altså vårt stoffskifte. Cellene i hudens ytterste lag (epidermis) får tykkere membran, og er dermed i bedre stand til å holde på fuktighet. Dette gir oss en mykere og glattere hud, behandlet helt naturlig fra innsiden. Huden blir sterkere, og beskytter seg bedre mot UV-stråler og skader.

 

Om Nàdarra og denne artikkelserien

Dette er del 6 av 9 deler under temaet “9 gode grunner til at man skal ta Omega-3 hver dag”. Kroppen vår trenger Omega-3-fettsyrer fordi den ikke produserer dette selv. Nàdarra leverer et plantebasert alternativ til Omega-3; Nàdarra Algeolje i kapsler eller flytende. Vi anbefaler å ta Omega-3 hver dag, og vi mener planeten vår er best tjent med at kilden til Omega-3 kommer fra plantene. Vår algeolje har en frisk og god smak, og den er helt fri for miljøgifter.