Ett kvarter i sola gir nok D-vitamin

Sol og sommer, lyse netter og solrike dager

På denne tiden av året er vi nordmenn fulle av energi, og det er deilig å lade kroppen i solen. Vi anbefaler 15 minutter uten faktor for tilfredsstillende mengde energirik D-vitamin. Vårt mest avanserte og største sanseapparat, huden, suger til seg energien fra solen, og vi kjenner nærmest at vi gløder. Skal du sole deg lenger enn dette må du passe på å smøre deg med (høy) solfaktor.

Husk Omega-3 om sommeren

Når kroppen fylles med D-vitamin, så er det fort at man glemmer å ta andre næringsrike stoffer og fettsyrer kroppen trenger, og noen av disse er fettsyrer fra Omega-3. Flere Omega-3-produkter inneholder D-vitamin, men Nàdarra anbefaler ikke denne blandingen av flere virkestoffer. Vår algeolje inneholder kun naturlige tilsetninger som styrker oljens legende effekt på kroppen.

Rabatter og gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge.

“Takker og bukker for leveringen! Alt kom frem i god behold! Flott produkt! God smak! Og best av alt: ingen karagenan eller andre fæle kapselstoffer! Den flytende er veldig mye bedre enn tran. Ingen fæle oppstøt og fiskegufs.”

Alf fra Jevnaker

Solen D-Vitamin fettsyrer Energi Sommer Lyse Netter Omega3 Algeolje Huden Solfaktor Solrike Dager Nadarra

Hvor mye Omega-3 trenger du?

Her i Norge har ikke helsemyndighetene en egen anbefaling for inntak av marint Omega-3, men anbefalingen er at det totale Omega-3 inntaket, både marint og plante, bør utgjøre 1 energiprosent i kostholdet. Vi anbefaler deg å bruke kostholdsplanleggeren til Helsedirektoratet og Mattilsynet for å sette sammen din egen meny (se kilder for lenke).

Det er ikke en egen anbefaling for marint omega-3 (EPA og DHA), men helsemyndighetene i Norge anbefaler at vi spiser to til tre måltider med fisk i uken, og at halvparten bør være fet fisk. Foretrekker du heller kosttilskudd, så velg plantebasert Omega-3 fra Nàdarra. Vi anbefaler 2,5 ml flytende eller 2 kaplser per dag.

Vår visjon

“Nàdarra leverer bedre helse til befolkningen”

La fisken leve – ta plantebaserte fettsyrer

Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrer som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!