Salat med god effekt på kroppen 

Vi bruker blant annet quinoa, rødbeter, granateple, feta og algeolje

Salat som gjør godt for kroppen

Denne salatoppskriften inneholder betennelsesdempende ingredienser og er godt for helsa. . Salten er rik på antioksidanter som renser leveren og stimulerer dens cellefunksjon. Du vil oppleve økt energi, mindre inflammasjon/betennelse og et bedre immunforsvar.

2 porsjoner

Ingredienser til salat

60 g quinoa (kokt)
50 g “babyleaf” salatmix (spinat)
200 g rødbeter (kokt)
1/3 bunt med vårløk
40 g fetaost
1/2 granateple
30 g pinjekjerner
litt salt og pepper
1 ts Omega-3 Nàdarra flytende algeolje

Spis gjerne sammen med deilig nybakt brød.

 

Se hvordan Frukt.no deler granateple:

Fremgangsmåte

Skyll quinoaen forsiktig i en sil under varmt vann for å fjerne de bitre stoffene den inneholder fra det ytre laget. Kok deretter i saltet vann i omtrent 8 minutter. Ta gryten av komfyren og la den svelle i 10 minutter med lokket lukket. Kok rødbetene i saltet vann i omtrent 30 minutter. Tøm deretter av vannet og avkjøl rødbetene. Skrell deretter og skjær i fine terninger. Vask salatbladene grundig og tørk i salatslynge eller på tørkepapir. Del fetaosten i små terninger. Vask vårløkene under lunkent vann, rengjør dem og skjær dem i små ringer. Stek pinjekjernene i en panne til de er gyldenbrune uten å tilsette fett.

Halvér deretter granateple og fjern frøene forsiktig.

Ha alle ingrediensene i en bolle med litt salt og pepper og bland godt. Tilsett 1 teskje Nàdarra flytende algeolje på toppen.

Vår visjon

<< Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen >>

"Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn... 🙂 Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert."

Kristiane fra Drammen