Bærekraftig fremtid

gravid mor amming barn Svangerskap Farskap Farskapspermisjon Permisjon Fintid Oppvekst Kos Algeolje Omega3

Nàdarra Algeolje etterlater ikke et negativt fotavtrykk på jorden og på klimaet vårt. Algeoljen produseres uten negativ påvirkning på hverken flora eller fauna i verdenshavene. Vår Omega-3 kommer direkte fra kilden; algene, uten omveien opp i næringskjeden, via fiskene.

La fisken leve

Å ta vare på fiskebestanden som en fornybar ressurs er viktig. Vårt livsgrunnlag er helt avhengig av naturen. Måten vi bruker naturen på i dag, har store konsekvenser for fremtiden. I Nàdarra er vi klare i vår oppfordring: La fisken leve!

Vegetabilsk Omega-3 fra alger

Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegetabilsk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger.

Fiskeolje vs. algeolje

Fiskerne mister ikke sin næring og sitt virke over natten. Det er selvfølgelig mange som fremdeles spiser fisk, og det skal vi fortsette med. Når det gjelder fiskeolje vs. algeolje, så er det kanskje mer snakk om å spise mer plantebasert? Eller at vi inntar en renere form for Omega-3?

Er du sliten, har ømme ledd og mangler kraft?

Nàdarra Algeolje gir deg den beste kilden til de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Godt for hjerne, hjerte og øyne.

gravid mor amming barn Svangerskap Farskap Farskapspermisjon Permisjon Fintid Oppvekst Kos Algeolje Omega3

Flere aktuelle saker fra Nàdarra

Omega-3 hjelper mot ømme ledd og betennelse

Algeolje demper leddsmerter og motvirker stivhet og betennelse. Dosen skal være høy og svare til å spise fet fisk hver dag eller ta et daglig tilskudd på ca. 3000 mg. Algeolje er ett av de stoffene som har sterkest betennelsesdempende effekt.

Vegansk tema: er en veganer nåtidens innovatør?

Det er lite trolig at hele verdens befolkning slutter å spise kjøtt og fisk og blir vegansk; i alle fall de neste 100 årene. EAT-Lancet-rapporten forteller oss at vi bør redusere inntaket av kjøtt kraftig, og denne rapporten bruker vitenskapelige metoder for å presentere sine fakta om vår klode.

Algeolje mot tidlig fødsel og fødselsdepresjon

Nybakte mødre som ikke får nok Omega-3 under svangerskapet er mer utsatt for å få en depresjon etter fødselen. Algeolje er det naturlige og plantebaserte alternativet for alle svangre og nybakte mødre og barn.

Har lett etter flytende algeolje i evigheter

Hei Nàdarra. Jeg vil bare si takk for et fantastisk produkt! Har lett etter flytende algeolje i evigheter, og ENDELIG var det noen som hørte min bønn… Så bra at dere er med på å gjøre det lettere å leve plantebasert.

Kristiane

Flott produkt! God smak!

Takker og bukker for leveringen! Alt kom frem i god behold! Flott produkt! God smak! Og best av alt: ingen karagenan eller andre fæle kapselstoffer! Den flytende er veldig mye bedre enn tran. Ingen fæle oppstøt og fiskegufs.

Alf

Veldig fornøyd med den flytende algeoljen

Veldig fornøyd med den flytende algeoljen som jeg bestilte hos dere. Har tidligere tatt tran jevnlig men orket til slutt ikke smaken så jeg søkte noe nytt.

Thomas

Fritt for miljøgifter med et lavt klimaavtrykk

Supert at dere fremmer et produkt fritt for miljøgifter og som har et lavt klimaavtrykk.

Gerd

Smaker bedre enn fiskeolje

Algeolje er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av gammel tran.

Naturlig rik på fettsyrene EPA og DHA

Nàdarra Algeolje gir deg den beste kilden til de viktige Omega-3 fettsyrene EPA og DHA.
100% vegetabilsk, utvunnet fra alger.

100% vegetabilsk. Utvunnet fra alger.

Tradisjonelt er tran og fiskeoljer de eneste gode kilder til ekstra påfyll av de viktige Omega-3 fettsyrene (EPA og DHA). Både på grunn av utfordringen med økende forurensning av havet samt begrensning i fiskebestanden, anses alger som fremtidens resurs når det gjelder Omega-3. Nàdarra tilbyr som første aktør i Norge en Omega-3 rik algeolje i flytende form.

Et bærekraftig alternativ

Algene produseres i lukkede omgivelser, så det finnes ingen giftige reststoffer fra omgivelsene algene vokser opp i.

Ren olje med frisk og god smak

Nàdarra Algeolje er et kvalitetsprodukt med høyverdig Omega-3. Din dagsdose (flytende) på 2,5 ml (ca. 1/2 teskje) gir hele 1.000 mg omega-3 fettsyrer, hvorav EPA og DHA utgjør henholdsvis 270 og 609 mg. Oljen har lave oksideringsverdier og kan således betraktes som “frisk”. Dette gjenspeiler seg i en mild og god smak.

Ofte stilte spørsmål

Er algeoljen glutenfri?
Inneholder algeoljen tungmetaller?
Er det mulig å få nok Omega-3 i kroppen gjennom daglig mat?
Er det tegn på at kroppen får for lite Omega-3?