Tidlig fødsel og fødselsdepresjon

Algeolje bekjemper fødselsdepresjoner

Nybakte mødre som ikke får nok Omega-3 under svangerskapet er mer utsatt for å få en depresjon etter fødselen. Algeolje er det naturlige og plantebaserte alternativet for alle svangre og nybakte mødre og barn.

Algeolje er kilden til Omega-3

Algeolje er en ren olje med frisk smak. De marine fettsyrene EPA og DHA finner man i algeolje, og i tillegg får du ALA i nøtter og frø. Kroppen vår trenger de marine Omega-3-fettsyrene, og det er langt vanskeligere å finne gode kilder til EPA og DHA. Algene er kilden til disse viktige fettsyrene.

Alger Fødsel Depresjon Fødselsdepresjon Tidlig Omega3 Algeolje Plantebasert Dave Hoefler
tidlig fødsel omega3 algeolje fødselsdepresjon laura fuhrman

Omega-3 mot for tidlig fødsel

Forskere har funnet oppsiktsvekkende resultater dersom du tar du algeolje hver dag de to siste månedene av svangerskapet. Forskningen viser at svangerskapet varer gjennomsnittlig fire dager lenger, og at babyen vil veie ca. 100 gram mer ved fødselen.

Rabatt ved kvantum og abonnement

Algeolje har en høyere pris i markedet, men regnet på antall gram Omega-3 per dose, så er ikke forskjellene så store. Nàdarra Algeolje har høye næringsverdier, og er en ren olje uten miljøgifter. For at det skal bli lettere for deg å velge Nàdarra Algeolje, så har vi incentiver til abonnement og kvantum.

Anbefalinger til godt kosthold

Et rikt kosthold med Omega-3 skal inneholde algeolje med EPA og DHA. Anbefalt dagsdose er minst 250 mg EPA og DHA, men det kan også være du skal ha høyere doser i visse diagnoser. Derfor er det viktig at du tar en blodanalyse og søker råd hos fastlege eller annet helsepersonell. Vær oppmerksom på at naturmedisin ikke er feil, og at det kan erstatte medisiner som gis av fastlegen. Spør gjerne fastlegen om denne tankegangen siden naturmedisin generelt har færre bivirkninger.

Kilder 

Hepla.no

Andre aktuelle saker fra Nàdarra

Kosthold for gravide veganere og vegetarianere