Spis fisk – mye fisk

Reduser risikoen for astma og allergi

Er du gravid og har astma eller allergi, kan du redusere risikoen for at din baby får det, ved at du regelmessig spiser fisk under svangerskapet. En baby født av en mor med astma eller allergi har lavere risiko for å få sykdommen, dersom mor spiser fisk regelmessig under svangerskapet. Jo mer fisk, jo bedre.

Nàdarra forplikter seg selvfølgelig også til å gi råd om daglig bruk av algeolje som et kosttilskudd i tillegg til å spise fisk regelmessig. Algeolje er også et vegansk/ plantebasert alternativ dersom du velger å ikke spise fisk. Riktig dose Omega-3 til din baby har vi skrevet om i en egen artikkel, og du skal også rådføre deg med din fastlege. 

Gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge. 

“Supert at dere fremmer et produkt fritt for miljøgifter og som har et lavt klimaavtrykk”

Gerd fra Drøbak

astma allergi Mage Kvinne Gravid Omega-3 Algeolje Fettsyrer Liv Baby

Vår visjon

“Nàdarra skal levere bedre helse til befolkningen”

La fisken leve – ta plantebaserte fettsyrer

Hvorfor drepe fisken når vi har algene? Fiskeolje er ikke eneste kilden til Omega-3-fettsyrer. I Norge har vi kanskje trodd det, fordi leverandørene av fiskeolje har dominert markedet. Algeolje er naturlig ren, vegansk og rik på de samme fettsyrene som vi finner i fisken. Faktisk, så får fisken i seg Omega-3 fordi den spiser alger. Snakk om omvei!