Norsk algedyrking skyter fart  – “Grønt Gull”

Alger inn i fremtiden

Det skulle kanskje være unødvendig å si at vi i Nàdarra heier på algene. Forskningsprosjektet “A2F – Algae to Future” er ett av prosjektene vi følger nøye, og de gjør en kjempejobb med å utvikle nye forretningsområder for algene. Flere forskningsmiljøer jobber sammen for å finne algemel, spirulina, ulike proteiner av høy kvalitet, flerumettede fettsyrer og karbohydrater. Blant flere produktforsøk finner vi algebrød og “nytt” fiskefôr.

“En algeøl, takk”

Denne forskningen kan føre til at algeøl ikke blir så uvanlig. I prosjektet har Nøgne Ø i Grimstad allerede jobbet en stund med å produsere edle dråper av mikroalger. Vi håper Nøgne Ø Algeøl kommer på markedet snart, så vi kan prøve den. i ventetiden kan vi fortelle at “Havets øl” fra Lindesnes Brygghus smaker fortreffelig. Be om at din butikk tar den inn i sine hyller eller spør etter den på puben. Teamet bak Nàdarra vil øke bevisstheten rundt algenes nytteverdi, og algeøl vil gi større oppmerksomhet også til vår algeolje med marine omega-3-fettsyrer.

algeøl algeolje alger omega3 forskning

Vår visjon

“Nàdarra leverer bedre helse til befolkningen”

Rabatter og gratis frakt

Vi har faste rabatter for kvantumsbestillinger og abonnementsløsning. Allerede ved abonnement på én flaske per måned, så får du 10% rabatt. I tillegg kommer gratis frakt til alle våre kunder i hele Norge.